Rolletje met parmaham, zwarte olijven en Roquette sla

20 amuses

Werkwijze vulling met parmaham:

  • Was de Roquette sla en maak droog in slacentrifuge.
  • Beleg de pannenkoek met 4 plakken parmaham.
  • Strooi de olijven en roquette sla over de pannenkoek uit en rol deze op.
  • Snij de pannenkoek schuin weg aan de bovenkant.
  • Garneer af.

Kostprijs: € 0,36 per stuk

Rolletje met parmaham, zwarte olijven en Roquette sla

Benodigdheden

Pannenkoeken:

Vulling met parmaham:

  • 16 plakken Parmaham
  • 100 g zwarte olijven gehakt
  • 40 g Roquette sla


Kijk ook eens naar de rolletjes met gerookte eendenborst en cranberry!


GEBRUIKTE PRODUCTEN

Pannenkoek Naturel 23 cm 20 st.

Pannenkoek Naturel 23 cm 20 st.