Rolletje met parmaham, zwarte olijven en Roquette sla

20 amuses

Kostprijs: € 0,36 per stuk*

Werkwijze vulling met parmaham:

  • Was de Roquette sla en maak droog in slacentrifuge
  • Beleg de pannenkoek met 4 plakken parmaham
  • Verdeel de olijven en roquette sla over de pannenkoek en rol deze op
  • Snij de pannenkoek schuin weg aan de bovenkant
  • Garneer af

* De kostprijs is indicatief en loopt uiteen bij de grossiers. Strooi de olijven en roquette sla over de pannenkoek uit en rol deze opStrooi de olijven en roquette sla over de pannenkoek uit en rol deze op

Rolletje met parmaham, zwarte olijven en Roquette sla

Benodigdheden

Pannenkoeken:

Vulling met parmaham:

  • 16 plakken Parmaham
  • 100 g zwarte olijven gehakt
  • 40 g Roquette sla


Kijk ook eens naar de rolletjes met gerookte eendenborst en cranberry!


GEBRUIKTE PRODUCTEN

Pannenkoek Naturel 23 cm 20 st.

Pannenkoek Naturel 23 cm 20 st.