Sandwich amuse poffertje
20 amuses
Met crème van old amsterdam.Ingrediënten / Benodigdheden
Poffertjes
- 40 (biologische) poffertjes van Koopmans Professioneel
Crème van Old Amsterdam
- 200 g roomkaas
- 100 g mager gerookt spek
- 75 g Old Amsterdam
- 50 g slagroom
- Tabasco
Bereidingswijze
Werkwijze crème van Old Amsterdam
- Breng een pan met 2 liter water aan de kook. Doe de spekjes in het kokende water en breng aan de kook
- Als het water kookt giet de spekjes af in een zeef
- Bak de spekjes uit met een beetje olijfolie tot ze goudbruin zijn
- Maak van Old Amsterdam kruimels en doe dit in de keukenmachine
- Voeg spekjes, slagroom, roomkaas en 3 druppels Tabasco toe in keukenmachine en draai alles glad
Garnering
- Breng de crème over in een spuitzak en spuit een toef tussen twee poffertjes
- Garneer af