Hollandse appel pancakes
Voor 12 pancakes
Voorbereiding:
- Schil de appels en snijd deze in partjes, meng het kaneel door de appels
- Breng op matig vuur, suiker met water aan de kook
- Haal de pan van het vuur en roer de appelpartjes er doorheen
- Bereid het pancakebeslag volgens de instructie op de verpakking
Bakken:
- Verwarm de koekenpan of bakplaat
- Vet de koekenpan of bakplaat in met bakspray
- Schep voldoende beslag in de pan voor pancakes van ca ø 8-10cm
- Draai de pancake om zodra de buitenste rand gaar (droog) is
- Bak drie pancakes en plaats deze op een bord
- Garneer met gesuikerde appelparten rozijnen en honing
- Schil de appels en snijd deze in partjes, meng het kaneel door de appels.Schil de appels en snijd deze in partjes, meng het kaneel door de appels

Benodigdheden
Pancake:
- 200 g Koopmans Professioneel American Pancakemix Compleet
- 200 g water
- Bakspray (Dr. Oetker Professional)
Garnering:
- 2 appels
- 25 g suiker
- 50 g water
- 10 g rozijnen
- 2 theelepels kaneel
- 4 eetlepels vloeibare honing Langnese
Kijk ook eens naar de blueberry pancakes!