Professioneel poffertjes bakken?

Poffertjes en trends

Poffertjes behoren al eeuwen tot Nederlands cultureel erfgoed. Kind of volwassene; de geur van versgebakken poffertjes roept herinneringen op. Traditioneel eten we poffertjes met poedersuiker en roomboter. Poffertjes kunnen de hele dag gegeten worden, maar worden vaak wel gezien als snack. Ze bieden ondernemers dan ook de kans om ook buiten de traditionele maaltijdmomenten relevant te zijn voor de gast.

Varieer eens met poffertjes!

Poffertjes kun je op allerlei momenten gebruiken. Van ontbijt, lunch en dessert tot borrelhapje of amuse. Voor ieder is er een passend recept!

Bekijk recepten

Uitgelichte recepten

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.