Poffertjes en trends

Poffertjes behoren al eeuwen tot Nederlands cultureel erfgoed. Kind of volwassene; de geur van versgebakken poffertjes roept herinneringen op. Traditioneel eten we poffertjes met poedersuiker en roomboter. Poffertjes kunnen de hele dag gegeten worden, maar worden vaak wel gezien als snack. Ze bieden ondernemers dan ook de kans om buiten de traditionele maaltijdmomenten om relevant te zijn voor de gast.

Varieer eens met poffertjes! Poffertjes kun je op allerlei momenten gebruiken. Van ontbijt, lunch en dessert tot borrelhapje of amuse. Voor ieder is er een passend recept!

Bekijk recepten

Zalm sashimi met soja pastille

Kies ook eens voor een hartige variant poffertjes en varieer met zalm sashimi. 

Bekijk het recept

sandwich met mousseline van knolselderij en truffel

Een heerlijk poffertje dat kan dienen als amuse, maar ook geschikt is om te maken als voorgerecht of hartige snack! Afgewerkt met een mousseline van knolselderij en truffel.

Bekijk het recept

Amuse spinazie ricotta

Kies voor de kant en klare poffertjes van Koopmans Professioneel en maak een eenvoudig en snel een topping van spinazie en ricotta.

Bekijk het recept

Moderne tiramisu

Op zoek naar ideeën voor een zoete snack of dessert? Gebruik poffertjes en maak zelf een mini tiramisu.  


Bekijk het recept

Sandwich met crème van Old Amsterdam

Heerlijk als amuse of voorgerecht; een sandwich van poffertjes gevuld met een crème van Old Amsterdam. 

Bekijk het recept

Poffertje panna cotta

Panna cotta is een recept dat op vele menukaarten te vinden is. Maak ook eens deze variant op een poffertje.

Bekijk het recept