Alles over professioneel poffertjes bakken

Wil je alles weten over professioneel poffertjes bakken? Of ben je van plan een poffertjeskraam te starten en zoek je advies over hoe dit aan te pakken? Op deze pagina lees jij als horecaprofessional alles op het gebied van professioneel poffertjes bakken. Van professioneel beslag tot aan advies over een bakplaat. 

Poffertjes en trends

Poffertjes en trends

Varieer eens met poffertjes! Poffertjes kun je op allerlei momenten gebruiken. Van ontbijt, lunch en dessert tot borrelhapje of amuse. Voor ieder is er een passend recept! Bekijk onze recepten!

Apparatuur

Apparatuur

Welk type poffertjesplaat is het meest geschikt voor jou als horecaprofessional? Wij geven je tips en tricks, en adviseren je over de juiste pofffertjesplaat voor jouw horecazaak.

Wil jij als horecaprofessional de beste poffertjes leren bakken?

Wil jij als horecaprofessional de beste poffertjes leren bakken?

Vraag het de bakexpert

Ron Kortekaas:
Bakexpert voor
Koopmans Professioneel

Lees meer
Rendement poffertjes

Rendement poffertjes

Wist je dat... je met vers gebakken poffertjes rendementen kunt behalen tot wel 90 procent? Klik verder en lees meer!

POS materiaal

POS materiaal

Koopmans Professioneel bied je naast de beste mixen ook ondersteuning bij de bereiding en verkoop van jouw producten. Vraag het POS materiaal (posters en tafelkaartjes) aan om jouw versgebakken poffertjes te promoten richting je gasten!

Bewaaradvies poffertjes beslag

Bewaaradvies poffertjes beslag

De horeca is veranderd en zo ook de bijbehorende wet- en regelgeving. Beslag valt onder de categorie bederfelijke levensmiddelen. Lees meer over het bewaren van beslag!