Wafels

Op deze pagina lees je als horecaprofessional alles over professioneel wafels bakken. Of het nu gaat om Luikse wafels of Brusselse wafels... wij leren je er alles over! 

Wafels & Trends

Wafels & Trends

Welke trends zijn er op het gebied van wafels? Laat je inspireren en varieer in de bereiding van jouw wafels!

Variatie recepten met wafels

Variatie recepten met wafels

Wafels zijn niet alleen lekker met een topping van aardbeien of kersen, maar varieer ook eens op andere manieren. Klik verder en bekijk een leuke variatie aan recepten

Brussels of Luiks?

Brussels of Luiks?

Allebei onweerstaanbaar lekker en van Belgische afkomst, maar wat zijn nu de verschillen tussen de Brusselse en de Luikse wafel?

Rendement wafels

Rendement wafels

Wist je dat... Je met vers gebakken wafels een rendement behaalt van ca. 85% ? Klik verder en lees meer!

Wil jij als horecaprofessional de beste wafels leren bakken?

Wil jij als horecaprofessional de beste wafels leren bakken?

Apparatuur

Apparatuur

Welke apparatuur is het meest geschikt voor het bakken van de beste wafels? Klik verder en lees meer!

POS materiaal

POS materiaal

Koopmans Professioneel bied je naast de beste mixen ook ondersteuning bij de bereiding en verkoop van jouw producten. Vraag het POS materiaal (posters en tafelkaartjes) aan om jouw versgebakken Brusselse wafels te promoten richting je gasten!

Advies van onze bakexpert

Ron Kortekaas, onze expert op het gebied van bakken, leert je graag de kneepjes van het vak!

Lees meer
Bewaaradvies wafel beslag

Bewaaradvies wafel beslag

De horeca is in de loop der jaren behoorlijk veranderd en zo ook de bijbehorende wet- en regelgeving. Beslag valt onder de categorie bederfelijke levensmiddelen. Lees meer over het bewaren van professioneel wafel beslag!