Boerenjongens met custard

20 amuses

Werkwijze boerenjongens met custard:

  • Maak 4 deciliter melk met 15 gram suiker warm.
  • Meng 1 deciliter melk, het custardpoeder en 15 gram suiker met elkaar en voeg dit toe aan de warme melk.
  • Breng dit 1 keer al roerend aan de kook.
  • Zet het vuur zacht en roer het nog 3 minuten door.
  • Haal de custard van het vuur en voeg 100 gram rum rozijnen toe.
  • Laat de massa afkoelen.

Afwerking: 

  • Smeer de pannenkoeken gelijkmatig in met de rum rozijnen custard.
  • Rol de pannenkoek op en snij hem in gelijke stukken.
  • Presenteer met extra rum rozijnen en garneer verder af.

Kostprijs: € 0,22 per stuk

Boerenjongens met custard

Benodigdheden

Pannenkoeken:

Boerenjongens met custard:


Kijk ook eens naar de rolletjes met gerookte eendenborst en cranberry!


GEBRUIKTE PRODUCTEN

Pannenkoek Naturel Gevouwen, 20 cm 100 st.

Pannenkoek Naturel Gevouwen, 20 cm 100 st.