Millefeuille met passie- en frambozencrèmeux

Voor 15 stuks

Werkwijze tompouceplakken:

  • Leg een plak bladerdeeg op een bakplaat op een siliconenmatje en prik het deeg in. Leg er een tweede siliconenmatje bovenop. Dit zorgt ervoor dat het deeg niet te veel omhoog komt.
  • Bak er tompouceplakken van in 20 minuten op 180°C.
  • Snij de plak direct na het bakken in plakjes van 12 bij 3 cm. 


Werkwijze crèmeux:

  • Breng de fruitpuree met de suiker aan de kook. Voeg dan de eieren toe. Deze binden tot 85°C.
  • Voeg de boter en gelatine toe en laat de crèmeux afkoelen. 


Afwerking: 

  • Bouw de millefeuille op met de twee verschillende soorten crèmeux.
  • Decoreer deze af met een chocoladeplakje.
  • Verder afdecoreren met vers fruit en chocolade.
Millefeuille met passie- en frambozencrèmeux

Benodigdheden

Tompouceplakken:


Cremeaux:


Millefeuille:

  • 300 g passiecremeaux
  • 300 g grambozencremeaux
  • 30 tompouceplakken
  • 10 chocoladeplakken


Kijk ook eens naar de moderne appelflap!

Kijk ook eens naar de moderne appelflap!

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Bladerdeeg

Bladerdeeg