Poffertje zalm sashimi met soja pastille

20 amuses

Kostprijs: € 0,48 per stuk*

Werkwijze sashimi met soja pastille:

  • Leg de blaadjes gelatine 5 minuten in koud water
  • Breng 250 gram water, 150 gram suiker en 250 gram sojasaus aan de kook
  • Haal van het vuur af en voeg gelatine toe
  • Als de gelatine is opgelost giet dan het mengsel op kleine bordjes en zet in de koelkast
  • Snij van de zalmfilet mooie plakken en steek rondjes uit met een steker
  • Breng op smaak met zout en peper

Afwerking: 

  • Steek met een steker mooie pastilles uit de soja gelei
  • Plaats een pastille en de zalm op een poffertje (koud)
  • Garneer af

* De kostprijs is indicatief en loopt uiteen bij de grossiers. 



Poffertje zalm sashimi met soja pastille

Benodigdheden

Poffertjes: 

Sashimi met soja pastille:


Kijk ook eens naar de poffertje met spinazie en ricotta!

Tip 1: Vul de holtes van de poffertjesplaat of –pan tot net onder de rand om overstromen te voorkomen, er zit namelijk rijsmiddel in het beslag. 

Tip 2:
Draai de poffertjes om voordat ze gestold zijn, zo valt het beslag weer onderin het kuiltje en rijst het naar elkaar toe! Zo krijg je een mooi bol poffertje! 

Tip 3:
Zorg voor een schone, beslagvrije vork, dit is makkelijker bij het omdraaien van jouw poffertjes.

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Poffertjes portieverpakking 30 st.

Poffertjes portieverpakking 30 st.