Restanten bladerdeeg / harde wenerdeeg verwerken

Aardbeienvlaaitje met crumble:

  • Bak de restanten van de bladerdeeg op 160°C, zodat het mooi droog is
  • Doe de crumbles (de restanten) in de mixer om het te verkruimelen. Doe er voor de smaak bijvoorbeeld een beetje yoghurtpoeder bij.
  • Pak vervolgens een aardbeienvlaaitje, doe slagroom bovenop de aardbeien en doe de yoghurtcrumble hieroverheen

Knabbelzout:

  • Doe alle restanten van de bladerdeeg op de bakplaat en strijk het in met ei.
  • Strooi daarna ingrediënten op de bladerdeeg na keuze. Bijvoorbeeld: zeezout, maanzaad, gewoon zout, sesam over de bladerdeeg heen.
  • Snijd vervolgens de bladerdeeg in vierkantjes
  • Bak het vervolgens gaar in de oven

Benodigdheden

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Harde Wenerdeeg

Harde Wenerdeeg

Bladerdeeg

Bladerdeeg