Rolletje met gerookte eendenborst en cranberry

20 amuses

Werkwijze vulling van eendenborst:

  • Zet de suiker met klein scheutje water op het vuur.
  • Laat dit karamel worden en voeg de cranberry’s toe.
  • Roer dit goed door elkaar en laat gaar worden (tot een compote).

Afwerking:

  • Als de compote afgekoeld is, smeer de pannenkoek heel licht hiermee in.
  • Leg hier de brunoise gerookte eendenborst op en rol de pannenkoek op.
  • Snij de pannenkoek schuin weg aan de bovenkant en garneer af.

Kostprijs: € 0,39 per stuk

Rolletje met gerookte eendenborst en cranberry

Benodigdheden

Pannenkoeken:

Vulling van eendenborst:

  • 300 gram gerookte eendenborst brunoise gesneden (vet verwijderen)
  • 75 gram cranberry’s
  • 50 gram kristalsuiker

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Pannenkoek Naturel Gevouwen, 20 cm 100 st.

Pannenkoek Naturel Gevouwen, 20 cm 100 st.