Rolletje met gerookte eendenborst en cranberry

20 amuses

Werkwijze vulling van eendenborst:

  • Zet de suiker met klein scheutje water op het vuur.
  • Laat dit karamel worden en voeg de cranberry’s toe.
  • Roer dit goed door elkaar en laat gaar worden (tot een compote).

Afwerking:

  • Als de compote afgekoeld is, smeer de pannenkoek heel licht hiermee in.
  • Leg hier de brunoise gerookte eendenborst op en rol de pannenkoek op.
  • Snij de pannenkoek schuin weg aan de bovenkant en garneer af.

Kostprijs: € 0,39 per stuk

Rolletje met gerookte eendenborst en cranberry

Benodigdheden

Pannenkoeken:

Vulling van eendenborst:

  • 300 g gerookte eendenborst brunoise gesneden (vet verwijderen)
  • 75 g cranberry’s
  • 50 g kristalsuiker


Kijk ook eens naar de rolletjes van Parmaham, zwarte olijven en sla!

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Pannenkoek Naturel 23 cm 20 st.

Pannenkoek Naturel 23 cm 20 st.