Wafel sandwich met spinazie

Voor 1 wafel

Instellingen:

  • Wafelijzer 220ºC

Voorbereiding: 

  • Bereid het wafelbeslag volgens instructie op de verpakking
  • Meng het water, de spinazie en geraspte kaas door het beslag

Bakken:

  • Verwarm het wafelijzer tot 220ºC
  • Vet het wafelijzer in met bakspray 
  • Giet in één vloeiende beweging beslag op 1 kant van het wafelijzer
  • Sluit het ijzer en draai het ijzer direct om
  • Bak de wafels in ca. 2,5 minuut totdat de wafel aan de buitenkant mooi is en gaar aan de binnenkant. 
  • Open het wafelijzer en neem de wafels uit het ijzer met de daarvoor bestemde vork

Garnering:

  • Snijd de wafel in 3 delen
  • Snijd de bacon in stukken
  • Leg op elk deel wat stukjes bacon, plakjes avocado en kaas flinters
  • Stapel de 3 delen op elkaar en zet vast met een prikker
  • Garneer met verse dille en grof zeezout
Wafel sandwich met spinazie

Benodigdheden

Wafel: 

Garnering: 

  • 2 plakjes bacon, uitgebakken
  • 1 takje verse dille
  • Een halve avocado, in plakjes
  • 10 g Parmenzaanse kaas flinters
  • Grof zeezout naar smaak

Kijk ook eens naar de carrot cake wafel met kokosyoghurt, gembersiroop en appel!

Tip: voor een vollere smaak kun je 1 mespunt zout toevoegen aan het beslag!

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Wafelmix Compleet 1 kg

Wafelmix Compleet 1 kg